share if you dare

25 jun

shareifyoucare.030

Straks om 11.00 geef ik samen met mijn HKU collega Sijn van Santvoort een presentatie op Elia:

‘The ELIA Teachers’ Academy is a platform for new ideas and innovative practices for educating the next generation of artists.
The ELIA Teachers’ Academy 2013 will address the following themes:

  • Social entrepreneurship (sustainability, co-creation and new business models)
  • Digital technologies (their use and impact in teaching environments and arts practices)
  • The artist as content maker (re-imagining the craft of content production in and outside the arts).

The 3 day programme offers keynote speeches, presentations, workshops and panel discussions. The in-depth exchange of ideas at the ELIA Teachers’ Academy in Utrecht will provide a critical framework for informed discussions on selected work presented in the NEU/NOW LIVE Festival in Amsterdam.’

We gaan laten zien hoe we sociale media gebruikt hebben in een 4 daags onderwijs project om beter te connecten met onze studenten.

De eerste slide is een schermafdruk van mijn slideshare pagina. Ik begin te vertellen dat alles wat ze gaan zien terug te vinden is in de pdf die ik daar heb geplaatst. Das makkelijk. Ik vind het eigenlijk ongelooflijk dat niet meer presentatoren dat doen. Ik kom regelmatig op congressen en lang niet altijd zijn de presentaties achteraf terug te vinden. Op het laatste congres waar ik was, nam de man naast me foto’s van alles slides. Ook handig dacht ik. Hij was zichtbaar in zijn nopjes met deze manier van vastleggen. Totdat de laatste slide verscheen. Met een url naar een downloadpagina met de 42  pagina tellende presentatie die hij net van het scherm had gefotografeerd.

Ik heb straks 145 slides. Je vindt ze op mijn slidesharepagina.

Daar staat trouwens nog veel meer. Dr staat bijvoorbeeld ook een pdf met alle posts van dit blog tot nu toe. Gratis.

Sharing is Caring.

 

One Response to “share if you dare”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] share if you dare […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: