gaaaaaaaap

19 jun

gaaaaaap.155

Van de week schreef ik over lachen. Dat was lachen. Vandaag nog een keer. Ik moest namelijk denken aan Innocent. Innocent maakt fruit smoothies van fruit en alleen van fruit. Ik ben fan van Innocent. Voor mij is Innocent de Apple onder de fruitsmoothies. Maar ze hebben niet alleen appel, ze hebben ook aardbei banaan.

Innocent is een echte verhalen verteller. Toen ik een aantal jaar geleden een van de oprichters hun oprichtingsverhaal hoorde vertellen, moest ik echt lachen. Ik vertel het regelmatig door. Dus ook nu. Innocent is opgezet door drie vrienden Rich, Jon en Adam die in de zomer van 1998 iets voor zichzelf wilden gaan doen. Ze hadden echter geen idee. Na wat mislukte pogingen bedachten ze het volgende. Ze gingen op een muziekfestival in Londen staan met fruitsmoothies. Met £500 aan fruit en een groot bord boven hun stand vroegen ze aan het publiek of ze hun baan op moesten zeggen om smoothies te gaan maken. De bezoekers van het festival konden antwoord geven door hun flesjes in een JA of een NEE vuilnisbak te gooien. Na het weekend was de JA vuilnisbak helemaal vol. In de NEE vuilnisbak zatten 3 flesjes. Van hun moeders. De volgende dag hebben ze alle drie hun baan opgezegd.

Zie ik daar een glimlach?

Eens kijken of ik hem nog groter kan maken.

Afgelopen winter was Innocent in de aanbieding bij de AH. Dus ik een hele winkelwagen ingeslagen. ’s ochtends vroeg zat ik de verpakking te lezen. Ik schreef toen nog niet in de vroege morgen en ja wat doe je dan als je net wakker bent. De verpakking van Innocent lezen. Helemaal. Alles. Dat is erg leuk kan ik je zeggen. Het is alsof je met een grappige vriend aan tafel zit. Enfin. Ik heb de hele verpakking gelezen en de inhoud leeg gedronken dus draai ik de verpakking om. En toen moest ik erg hard lachen. Ik heb nog nooit zo hard gelachen om een verpakking. Op de onderkant van hun verpakking vroegen ze aandacht voor hun Goede Doel campagne. En wat stond er  op de onderkant van de verpakking:

innocent.173

Zie ik daar een glimlach?

4 Responses to “gaaaaaaaap”

 1. Marloes 19 juni 2013 at 7:01 AM #

  *grijns*

 2. Sander 19 juni 2013 at 8:04 AM #

  Ze hebben nu een campagne, koop een innocent en red een bij! Bijen zijn te gek.
  Op dit moment hebben ze al 285.600 bijen gered. Heerlijk merk.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

  […] gaaaaaaaap […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: