Toevallige complexiteit

23 jun

Moge Cor.

Moge Piet.

Je hebt een beetje kleine oogjes.

Piet je moet eens zien hoe die mug er uit ziet. Tja de zon straalde en de champagne vloeide rijkelijk. Maar Piet gisteren gebeurde er weer wat bijzonders.

Vertel.

Eergisteren was ik bij mijn vriend Walter die me heeft geholpen de schets die ik voor de poster had mooi op te maken. Ik vertelde hem dat ik de poster bij drukwerkdeal wilde printen waarop hij antwoordde “Waarom niet bij Dorfix?”

Dorfix?

Dorfix is een drukkerij in Dordrecht die vroeger in de binnenstand van Dordrecht zat en  ik mijn kopietjes maakte. Ze bestonden blijkbaar nog steeds maar waren verhuisd naar een industrieterrein. Gisterochtend mailde ik de poster naar ze en een uur later werd ik gebeld dat ze al klaar waren. Ik stapte op de motor en reed net buiten de stad naar Dorfix. Ik loop naar binnen en beland in een grote ruimte van 10 bij 30 meter met rechts de balie en links het koffiehoekje. En wat hangt er boven de koffiemelkpoeder?

Een Pirelli kalender?

Nee. Jij.

Ik?

Ja jij?

Niet.

Wel.

Echt?

Zeker.

IMG_5148

 

One Response to “Toevallige complexiteit”

  1. els 23 juni 2016 at 8:38 AM #

    mooiiiiii

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: