Game Over.

17 nov

GAMEOVER_938.001

Een kat heeft negen levens. Een gamer vaak oneindig veel. Maar stel je nu eens voor dat je als gamer maar een leven hebt. Als je dood gaat in het spel is het echt over en uit. Je kunt het spel niet meer spelen. De PC game Upsillon Circuit werkt zo. Dood gaan is dood zijn, niet meer spelen, nooit meer. In het spel strijden twee teams van vier tegen elkaar en allerlei obstakels op zoek naar de Dream Tech Chrystals en de punten die je als team verdient worden ingezet door het publiek. Het publiek is dus deels speler als strateeg. En als er iemand in het team dood gaat? Dan wordt er random iemand uit het publiek gekozen als speler.

Het spel lijkt me een uitstekende oplossing voor de problematiek rondom IS. Alle IS-ers mogen zich aanmelden. Slechts 8 mogen spelen. Echter een aanvulling. Als een IS-er doodgaat in het spel gaat ie in het echt ook dood.

Alleen de Gamehost moet we misschien aanpassen…of juist niet?

Zijn naam?

Raygon.

RaygonGrid

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: