Flow in Venice. Dit is Design Thinking bij Doing verhaal 879/1.111

22 sep

Stendhal definieert schoonheid als de belofte van geluk. Ik was op de Biënnale in Venetië maar het mooiste zag ik op de pont. De manier waarop de Italiaan die bij elke stop het touw op de paal draaide, het hek opzij schoof en de mensen instrueerde was van een zeldzame schoonheid. Geluk ligt voor het grijpen. Deze Italiaan pakt elke stop als uitdaging om het weer mooier te doen. De muziek nam ik een paar dagen eerder op in een restaurant in Como. Het resulteerde in het hoogste bedrag dat ik ooit live aan een muzikant gaf. Waarom lees je hier.

Maar nu eerste Flow in Venetie:

One Response to “Flow in Venice. Dit is Design Thinking bij Doing verhaal 879/1.111”

  1. els 22 september 2015 at 11:19 AM #

    flow idd en zeker in slow motion :-))

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: