Ja ja goya. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 860/1.111

31 aug

jajagoya_860.001

Na het schrijven van mijn post van gisteren ging ik op zoek naar de criteria voor het winnen van een Goya, de Spaanse Oscar maar vond het niet. Ik had inmiddels wel uitgevonden wie de voorzitter was het van het instituut die de Goya’s in het leven hebben geroepen in 1989 en stuurde hem en de Academia de Cine een bericht.:

My name is Cornelis Noltee and student Art Education at the University of the Arts in Utrecht, Holland. I’m doing research on awards in the creative industry and would like to know how the Spanish film award, Goya’s are being judged. Based on what criteria do the jury make their judgements?

Kind regards,

Cornelis Noltee

Student Master Art Education, University of the Arts, Utrecht

Doen brengt het denken verder, hoop ik.

To be continued.

One Response to “Ja ja goya. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 860/1.111”

  1. Els 31 augustus 2015 at 7:51 AM #

    CORdaat ….

Geef een reactie

%d