Een Twee. Thinking by Doing verhaal 626/1.111

25 dec

eeneentwee625.001

Ik ben wat later deze Kerstochtend. Ik had namelijk een Masterclass Crisismanagement. Nu denk je misschien wat een rare dag voor een Masterclass en dat vond ik eigenlijk ook. Maar zo gaat het soms. Kerst of niet. Ik deed de Masterclass op verzoek van mijn buurman nadat hij mij dat naar adem happend had gevraagd. Er schijnt altijd plek te zijn en mijn buurman vroeg me om de cursusleiding te bellen. Ik drukte het nummer en kreeg direct iemand aan de lijn die me duidelijke instructie ter voorbereiding op de cursus gf. Ik moest mijn naam, adres en telefoonnummer wel even twee keer herhalen voor een optimaal verloop van de cursus. Binnen 3 minuten waren onze begeleiders ter plekke om mijn buurman horizontaal en mij verticaal richting cursuscentrum te vervoeren. Aangezien we aan de late kant waren leek het de chauffeur een goed idee om door alle rode stoplichten te rijden. Niet met jingle bells maar een nogal penetrant tweetonig deuntje. Bij het cursuscentrum aangekomen ging mijn buurman aan de zuurstof met vijf vrouwen aan zijn bed en ik aan de koffie, alleen.

Na drie uur stond ik weer buiten. Ik zou hem zo weer volgen die Masterclass. Diploma of niet.

Wie tot twee kan tellen kan een leven redden. Rijmt niet maar werkt wel.

3 Responses to “Een Twee. Thinking by Doing verhaal 626/1.111”

 1. tonrodenburg 25 december 2014 at 1:32 PM #

  Hoi cor
  alles ok weer met de buurman?
  Wat n drama op kerstochtend.
  mooie dagen en bruisend begin!
  Tot weer snel in het nieuwe jaar!
  Hartelijkste groet
  ton

 2. Elja Daae (@Elja1op1) 25 december 2014 at 3:47 PM #

  Wauw. Wat een begin van de Kerst Cor. Alles weer OK met de buurman hoop ik?

 3. Els 25 december 2014 at 6:45 PM #

  En..hoe is het met de buurman 😳
  Hopelijk verder toch een goede kerstdag gehad..
  liefs van mij

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: