Schoonheid komt van binnen uit. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 526

13 sep

Toen ik gisteren schreef dat de rood, wit zwarte blokjes ontbraken omdat mijn Apple ziek was en ik op mijn iPhone zat te typen kreeg ik een bericht van een lezer. Ik herkende de afzender niet en er stond iets met Google. Ik was nieuwsgierig en dacht dat het zou gaan om een nieuw device van Google waarmee deze lezer me wilde overtuigen om toch de overstap te maken naar PC. Het was echter dit:

IMG_7767

Dat was een echte verrassing. Iemand wilde me echt helpen. Een glimlach verscheen op mijn gezicht en toen ik verder keek zag ik dat het mijn goede vriend Gerrit was. Ja deze Gerrit en deze.

Mijn glimlach verdween echt weer snel toen ik zag hoe lelijk het woord schoonheid er eigenlijk uitzag. In het maken van het rode blokje probeer ik iets te bedenken wat er niet alleen mooi uitziet maar ook nog eens een dubbele laag heeft. Dat lukt zeker niet altijd maar in dit geval had ik het zo gedaan.

binnenuit.001

Je kunt lezen:

in en uit

buit

De buit is binnen. En dat sluit dan wel weer mooi aan bij het meest gewaardeerde bedrijf te wereld.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: