Schoonheid komt van binnen uit. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 525

12 sep

Mocht je je afvragen waarom er de afgelopen dag geen rood zwart wit blokje boven mijn posts staat, is dat omdat mijn laptop het begeven heeft. Binnen twee jaar laat mijn Apple me in de steek. Toch denk ik er niet aan om over te stappen op een pc. De afgelopen jaren gebeurde dat ook met mijn Sony mini dv camera. Sony komt er echt niet meer in in huize Noltee. En hoe komt dat, vraag ik me af.
Ik ben blijkbaar meer verbonden met Apple dan met Sony.
Die verbinding met Apple is veel sterker dan bij Sony.
En hoe komt dat?
Bij mij is dat denk ik met name de schoonheid van het product. Niet alleen het design maar ook hoe het werkt. Zoals mijn moeder zou zeggen “schoonheid komt van binnenuit.”
Met Apple klopt het. Dat is echte liefde. Onvoorwaardelijk.
Ik geloof dat echte liefde bestaat. Mijn relatie met Apple kan wel wat hebben. Dus typ ik gewoon mijn postst op een piepklein touchscreentje van mijn andere Apple, mn iPhone. Ik hoop dat mijn Powerbook gauw terug is uit het ziekenhuis.

2 Responses to “Schoonheid komt van binnen uit. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 525”

  1. ultragalore 12 september 2014 at 7:08 AM #

    Asjeblieft Cor: https://drive.google.com/file/d/0Bz0kQRm6syOZVFU3LVc2QVhRTVU/edit?usp=sharing

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: