Deel twee van het blog van Cor Noltee. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 503/1001.

21 aug

parTWO503.001
Deel twee is zelden beter. Gaan nu niet achteraf zeuren dat ik je niet gewaarschuwd heb. Maar om een gefundeerd antwoord te geven op de vraag ‘Welk deel van de verhalen op dit blog vond je beter, deel 1-502 of deel twee 503-1.001?’ vind ik wel dat je ze allemaal gelezen moet hebben. Eigenlijk vind ik dat je dan ook een abo moet nemen om net zoals al die andere 3 abonnees je een mail in de bus krijgt met de post van de dag, een fractie later nadat ik op ‘Publish’ heb gedrukt. Zodat je deelgenoot kunt worden van mijn ‘vasthoudende en gedisciplineerde verbeelding van mijn nieuwsgierigheid.’ Vanochtend ging de wekker weer ouderwets om 6 uur. Een keer snooze en dan koffie, kaarsjes aan en schrijven. Welkom dus bij deel twee van mijn schrijfexperiment. Het beste project wat ik ooit gestart ben. En ik vind deel twee NU al beter. Ik geloof in Part Two’s. Als je maar eerlijk bent tegen jezelf, leert van je foudten en doet wat je zegt. Maar nog beter is zegt wat je hebt gedaan. Ik ben begonnen met Deel Twee. Veel plezier er mee.

Cor Noltee

3 Responses to “Deel twee van het blog van Cor Noltee. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 503/1001.”

  1. Anna-Maria @puur 21 augustus 2014 at 6:47 AM #

    Jaaaa ..Cor twee!

  2. Elbert 21 augustus 2014 at 8:32 AM #

    Heb je gemist!

  3. Roeline 21 augustus 2014 at 11:29 AM #

    Hier nog een. Welkom terug! Ben benieuwd naar het vervolg.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: