Doctor Beat. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 496/1001.

4 jul

doctorbeat496.001

Stel je voor je gaat dit jaar naar Lowlands en bij de tickets zit ook een verwijzing naar het ziekenhuis. Het komt er op neer dat het beter voor je is. Je zult dan meer genieten tijdens en na het het festival.

Hoe dit kan? Simpel. In het ziekenhuis brengen ze een RFID chip in nog kleiner dan een een rijstkorrel. Met die chip kun je inchecken bij de verschillende checkpoints op Lowlands. Zodra je incheckt bent bij een van de vele checkpoints wordt geregistreerd bij welk optreden je bent geweest en met wie. Zo kun je op het Memory Meeting Point altijd checken waar je vrienden zijn en na drie dagen memories maken op Lowlands krijg je een compleet en persoonlijk festival report! Foto’s van jou en je vrienden, een Spotify playlist van de optredens die jij bezocht hebt, nieuwe vrienden en oude bekenden, leuke statistieken, alle memories worden voor jou verzameld!

Ongelooflijk toch. Dat is het ook. Toch is het allemaal waar. Het kan en het gebeurt deze zomer tijdens Lowlands. Ok. Je hoeft niet naar het ziekenhuis. Als je je hier aanmeldt krijg je een bandje opgestuurd waar die RFID chip inzit. Echt waar.

 

 

One Response to “Doctor Beat. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 496/1001.”

  1. Monique Sturm - Turkeye 13 augustus 2014 at 1:51 AM #

    Heb jij even geluk, dat die chip slechts de grootte van een rijstkorrel heeft, en niet van een spaghettisliert ………………

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: