Dit is Design Thinking by Doing verhaal 438/1001. We’re on a road to nowhere

6 mei

NOWHERE438.001

Niet nader toe te lichten omstandigheden dwongen mij vandaag twee keer te snoozen. Ik stond op het kruispunt van ontwaken. Linksaf was eruit rechtsaf was erin blijven. Het is nu 9 minuten voor 7 dus het moge duidelijk zijn dat Kabouter vandaag weer eens won. Als we beslissingen nemen die lijken alsof je op een kruispunt staat zijn die vaak heel erg zwart wit. Dat schept misschien duidelijkheid maar voelt toch ook niet altijd goed. Ik geef de voorkeur aan rotondes. Rotonde na rotonde zwierend van links naar rechts. Oneindig achtereenvolgende achtjes rijden on a Road to Nowhere.

Nowhere?

Know Where?

It’s Now and Here!

Afgelopen weekend was ik bij de monniken in Egmond. Op de laatste dag liep ik ’s ochtends naar buiten en hoorde de vogels fluiten. Ik keek omhoog en zag een kruispunt. Gelukkig verdween het kruispunt ook weer want ik wilde niet links of rechts. Ik wilde rechtdoor.

On the road to nowhere.

kruispunt

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: