Dit is Design Thinking by Doing verhaal 401/1001. Cor Noltée’s Pure Color Envy 410 Dynamic van Estée Lauder

27 mrt

esteenoltee401.001

Het is lang geleden dat ik lippenstift kocht. Maar gisteren kreeg ik zo’n overtuigende verkooptraining van een Estée Lauder fan dat ik straks als eerste naar Douglas ren om Pure Color Envy 410 Dynamic van Estée Lauder te kopen.

Niet zozeer om elke keer mijn lippen of andere lichaamsdelen van een nieuwe laag te voorzien. Maar gewoon omdat ik er niet vanaf kan blijven. Het is puur de aantrekkingskracht van het design. De letterlijke aantrekkingskracht van het design. Design dat ik  met een gerust hart in mijn tas kan laten zonder bang te zijn dat dingen fout lopen. Want stel je voor. Je wilt net die belangrijke meeting in lopen en je lipjes nog even stiften . Je hand graait door je tasje en ja hoor de dop is van de lippenstift af. Een lichte paniek slaat je om het hart. Is de lippenstift nog intact of hebben zich ongeoorloofde materialen zich vastgezet op de lippenstift waardoor een snelle penstreek over de lippen een onmogelijkheid wordt en je je carriere wel kunt vergeten.

Niet bij de De Pure Color Envy 410 Dynamic van Estée Lauder.

De Pure Color Envy 410 Dynamic van Estée Lauder is namelijk voorzien van een magneetsluiting vergelijkbaar met die van de het stroomstekkertje van mijn Apple Macbook Pro.

Briljant. Erotisch bijna. Hoe de twee delen van De Pure Color Envy 410 Dynamic van Estée Lauder op elkaar klikken.

Had ik al gezegd dat het hier ging om De Pure Color Envy 410 Dynamic van Estée Lauder?

Ik geloof het niet.

Dus voor alle stippenliftende carrieremakers  hier nog een keer:

Pure Color Envy 410 Dynamic van Estée Lauder.

Kus  Cor Noltée. Vandaag met accent aigu.

(Het accent aigu (Latijn: acutus, scherp), in de drukkerij kort met kuut aangeduid, is het streepje op een letter dat van linksonder naar rechtsboven wijst.)

esteelauder

2 Responses to “Dit is Design Thinking by Doing verhaal 401/1001. Cor Noltée’s Pure Color Envy 410 Dynamic van Estée Lauder”

  1. pieponline 27 maart 2014 at 7:45 AM #

    Fotootje erbij was nog beter geweest Cor 🙂

  2. els 27 maart 2014 at 12:31 PM #

    ben benieuwd hoe die je staat 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: