STILLE NACHT

23 dec

STILLENACHT.001

Dit jaar deed ik een geweldige klus voor IHC Merwede en daarom werd ik ook gevraagd om hun ‘kerstkaart’ te maken. De briefing was eenvoudig. Iets met Silent Night en het ‘Noise Mitigation System’. Dat behoeft enige uitleg.

IHC Hydrohammer® B.V. ontwerpt, bouwt en levert hydrolische heihamers voor onshore en offshore gebruik en is wereldwijd bekend om zijn innovatieve aanpak. Deze innovatieve aanpak beperkt zich niet alleen tot de hamers maar richt zich ook op nieuwe hei technieken, fundatie apparatuur en hei accessoires. Allen met als doel het heien meer efficient, controleerbaar, stiller en breder toepasbaar te maken.

En dat woordje stiller was de koppeling tussen het product en Kerst.

Ze wilde iets met Silent night.

Gedurende het gesprek kwam ik er achter dat het eigenlijk allemaal ging om decibels. Het noise mitigation system beperkt het aantal decibels als ze op zee aan het heien zijn. Dat is minder schadelijk voor de omgeving, lees dieren.

Deci bells.

Deci bells.

Deci bells.

Jingle bells

Jingle bells

Het werd geen Silent Night.

Het werd Jingle bells.

Fijne Kerst.

 

 

2 Responses to “STILLE NACHT”

  1. els 23 december 2013 at 11:40 AM #

    🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] STILLE NACHT […]

Geef een reactie

%d