neem de tijd

1 okt

neemdetijd.102

Het meest verrassende design heb ik toch wel in Eindhoven gezien. Van RFID stoeltjes die je volgen in de bibliotheek tot radiografisch bestuurbare stofzuigers. Met name het eindexamenwerk van de Design Academy.

Een tip. Neem de tijd en koop het boek van de expositie. Ik nam vroeger altijd een hoop foto’s waar ik achteraf toch niets mee deed.

Nog een tip. Neem de tijd. En dan bedoel ik niet 2 uur. Voor het eindexamenwerk in de Witte Dame  alleen al heb je minstens 1 dag nodig. Eigenlijk kun je het beste maar een week vrij nemen en onderduiken in Eindhoven.

Nog een laatste tip. Neem de tijd. Lees de omschrijvingen van de projecten. Er staan altijd notitieblokjes met omschrijvingen die je er af kunt scheuren. Laat je niet alleen leiden door wat je mooi vindt. Maar lees ook eens de projecten die je niet mooi vindt of niet begrijpt. Waar je normaal door zou lopen. Je zult verbaasd staan.

Tot in Eindhoven.

19 -27 oktober 2013.

 

 

One Response to “neem de tijd”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] neem de tijd […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: