goed fout

2 okt

goedfout.087

Henk van Dalen was event manager van Cap Volmac. Een grote vis in de wereld van evenementen. Hij vertelde me ooit iets wat ik nooit ben vergeten. Hij vertelde dat elk evenementen buro een event kan organiseren. Hij gaf ook velen een kans. Degene die overbleven, voor hem bleven werken, waren degene die fouten maakten. Dat waren ze dan allemaal zou je denken . Want ze maakten allemaal fouten. Toch vielen er een hoop af. Degene die overbleven waren degene die hun fouten het beste oplosten. Zij waren de besten. Henk koos in een wereld van overvloed degene die het beste met onverwachte situaties om konden gaan. Die zich het beste konden aanpassen. Die hun creativiteit gebruikten om een waardevolle oplossing te bedenken.  Hij koos de beste door te kijken wanneer het fout ging.

Wat heb jij geleerd van je laatste grote fout?

Maar belangrijker is wat je er mee gaat doen.

4 Responses to “goed fout”

 1. Hugo (Vlugo) Smid 2 oktober 2013 at 8:44 AM #

  Cor, it’s not where you take things FROM, it’s where you take things TO.

  H.

 2. Gabrielle 2 oktober 2013 at 7:43 PM #

  Fouten durven maken omdat er dan ook kans is op iets nieuws en onverwachts. En fouten durven toegeven omdat het dan beter kan worden..
  Kortom: LEF??

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

  […] goed fout […]

Geef een reactie

%d