dit ruimt lekker op

26 aug

deeeleeet.008

Ik heb zeshonderdtweeenzestig vrienden, Facebookvrienden . Ik weet niet of dat er veel zijn. Het zijn er in ieder geval niet weinig. Gisteren ben ik eens door die hele lijst gescolld en tot mijn verbazing ‘kende’ ik het grootste deel. En degene die ik niet kende heb ik gedeleet. ‘Vroeger’ zei ik op elk vriendverzoek ja. Tegenwoordig wil ik weten waar ik degene van ‘ken’. Of we elkaar een keer ontmoet hebben, een hand geschud of misschien wel koffie gedronken. Vandaag deleet ik er weer 10. Dat ruimt lekker op. Maar om een heel andere reden. Vandaag deleet ik 10 vrienden voor een hamburger. Van Burger King.

Die bestel ik vervolgens zingend.

Geen zin om vrienden te deleten of zijn ze echt allemaal ‘echt’. Haal dan toch een gratis burger met deze tip van Remi Gaillard.

Maar haal je burger niet hier. Want daar hebben ze hem niet meer.

Opgeruimd staat netjes en ruimt zo lekker op.

 

One Response to “dit ruimt lekker op”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] dit ruimt lekker op […]

Geef een reactie

%d