wifi niki

30 jul

wifiniki.052

Ik kan natuurlijk genoeg redenen bedenken om deze week niet op mijn blog te schrijven. Zoals ‘het is vakantie.’

Of wat dacht je van deze. Ik had gisteren om 6.00 afgesproken met Jacco om vervolgens om 6.30 met mijn 20 jaar oude Volvo 850 volgeladen met carbon fietsen en carbo hydraten naar Alpe ‘Huez af te reizen om woensdag ‘de zwaarste eendaagse cyclo ter wereld te fietsen’. Ik moest om 5.00 uur op ipv 6.00 en er zijn natuurlijk grenzen, zegt ook mijn Kabouter.

Een andere reden is dat er geen WIFI in chaletbeyond.nl is. Maar mijn hoofddocent van de HKU Niki Schoondergang had dit excuus al gekilld door van de week, op Facebook reagerend op de KPN post de volgende tip te geven:

‘Als je mobiele provider het toelaat, kan je van je iphone ook een “persoonlijke hotspot” (wifispot) maken: dan kan je toch op je computer tikken & posten!’
hotspot
Maar de reden dat ik hier toch zit te schrijven is dat ik een afspraak met mezelf heb. ‘Ik schrijf ELKE ochtend punt.’
En dat is veel makkelijker dan je denkt. Het begint natuurlijk met opstaan. Vroeg opstaan. En dat kan ik. Ook nog niet zo lang hoor. Ik kwam er op een gegeven  moment achter dat als ik wakker werd ik altijd dacht ‘ik wil nog blijven liggen.’ ALTIJD! Of ik nu 6 of 10 uur geslapen had. Herkenbaar? Dan kun je er net zo goed uit gaan…..toch?  Het laatste half jaar denk ik veel  minder vaak ‘ik blijf nog even liggen’. Ik heb namelijk een doel. Een jaar lang elke ochtend schrijven over Design Thinking. Punt. Dat is geen Rocket Science. Sommige mensen vragen wel eens of ik wel eens van te voren verhaaltjes schrijf. Je weet het antwoord nu. Nee dus.
Want:
Ik schrijf een jaar lang elke ochtend  over Design Thinking. Punt.
Met een belangrijke toevoeging. Ik druk als ik klaar ben op publish. Zodat jullie het ook kunnen lezen via de mail (neem een abo), Facebook, Twitter of Linkedin. En vandaag wordt deze post dus via mijn Persoonlijke Hotspot vanaf deze berg verstuurd. Dankjewel WIFI NIKI.
berguitzicht

One Response to “wifi niki”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] wifi niki […]

Geef een reactie

%d