jacques plafond

19 jul

bedankt.187

Wie kent Jacques Plafond? Hij was een radiokarakter die op de woensdagmiddag een geweldige radio show had in de jaren 80/90. Een van onderdelen was “Wie gaat Jacques Plafond nu weer eens bellen, bellen, bellen?” Ik moest aan Jacques denken omdat ik van de week veel aan mijn oom uit Belgie moest denken. Ik heb hem al twee jaar niet meer gesproken. We hebben geen ruzie of zo maar soms gaat dat zo. Vaak dacht ik “Ik ga hem nu even bellen.” Niet gedaan. Nu is het te laat. Hij is dood.

Gelukkig was het maar een droom vannacht. Ik ga hem zo bellen. Ik weet zijn nummer zelfs nog uit mijn hoofd.

Ik ga hem bedanken voor de fijne tijd die ik altijd met hem heb gehad.

Wie ga jij VANDAAG bellen en bedanken? Nee niet morgen. Vandaag.

One Response to “jacques plafond”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] jacques plafond […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: