leuk een beuk

4 apr

leukbeuk.073

Ongelooflijk. Gisteren schreef ik over een onpersoonlijke welkomst emmer met een bos bloemen bij FHV BBDO. Kom ik op de HKU staat er een gepersonaliseerde beuk op ‘mijn’ flex buro. Jaha gepersonaliseerd! Veel beter…….Het was een kadootje om de lente te vieren van PV Uit de Kunst. De Personeels Vereniging van de HKU. Dat duurde wel even voor ik dat door had. Dat de beuk voor mij was, daar was geen twijfel over mogelijk. Er stond namelijk op:

Noltee, BCAM (Cor)

leukeenbeuk

 

Heel persoonlijk. Toch?

Nu ben ik ontzettend blij met die beuk en waardeer ik het gebaar zeer. Maar waarom nou zo? Na wat  rondvragen, kwam ik er achter dat het allemaal te maken heeft met databases en systemen.

Uhhhh.

Een personeelsvereniging heeft volgens mij alles te maken met mensen. Weet je wat goed was geweest?  Als ik op de eerste dag welkom was geheten door iemand van de personeels vereniging. Daar heb je geen systeem voor nodig hoor.  Das een kwestie van een telefoontje en een bak koffie. Samen de beuk erin.

Was getekend,

Noltee, BCAM (Cor)

 

2 Responses to “leuk een beuk”

  1. Peter 4 april 2013 at 7:00 AM #

    Komop Cor, niet zeuren man! Jij gaat dat daar wel verbeteren, laat maar weten wat je voor elkaar krijgt OK?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: