hulde

3 apr

hulde2.077

Een goede start is heel belangrijk. Niet alleen bij de 100 meter sprint maar zeker bij een loopbaan. Een nieuwe baan. Toen ik de eerste dag op mijn kantoor kwam bij FHV BBDO stond er een emmer bloemen op de grond. Zonder kaartje. Zonder iemand. Welkom.

Ik denk dat de eerste en de laatste dag de belangrijkste dagen van je baan zijn. En ik vind het ongelooflijk hoeveel tijd er wordt besteed aan de laatste dag en hoe weinig aan de eerste. Een van de redenen van de hoge uurtarieven bij reclameburo’s is het grote verloop en de daarmee samen gaande hoge kosten voor de afscheidkado’s. Stop met die onzin. Het voelt eigenlijk altijd ongemakkelijk en onecht. Je kunt elkaar beter wat meer aandacht geven als je nog collega’s bent.

Zo kreeg ik deze van twee collega’s…..toen ik er nog werkte. Het is het leukste kado dat ik ooit gekregen heb op mijn werk. En het was niet eens een afscheid. Het was pas een begin.

Welke collega ga jij vandaag verrassen met een leuk kadootje omdat je al drie en een kwart jaar heel fijn samenwerkt. Voor de echte fanatiekelingen: schrijf er een “dankjewel’ bij en lees die voor.

Hulde aan de jubilaris.

Deze kun je makkelijk uitprinten en invullen.

hulde.086

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: