Zoomsondergang vanmiddag 16.46

19 nov

Afgelopen zomer had ik een geweldige ervaring op het virtuele eiland van OEROL. Ik moest er heel vroeg voor uit bed en om 05.00 inloggen via ZOOM met mijn camera gericht op de zonsopkomst. Om 05.11 legde de facilitator van Building Conversation ons achten uit wat de bedoeling was. Acht deelnemers was niet zomaar gekozen. Inclusief de facilitator maakte dat precies een grid van 3 x 3 = 9 mensen. Overzichtelijk en visueel ‘behapbaar’. Het was mooi om iedereen daar te zien zitten in het donker met nieuwsgierig makende achtergronden die steeds duidelijker werden. En ook spannend omdat we niet precies wisten wat er ging gebeuren. De enige voorbereiding was dat we een stuk papier en een pen nodig hadden. Na de uitleg vroeg de facilitator ons allemaal persoonlijk “Doe je mee?”. Iedereen deed mee. De sessie was een van de mooiste ervaringen waarin ik me intens verbonden voelde met compleet vreemden. Nieuwsgierig? Log dan vanmiddag om 16.40 in voor een ZOOMSondergang. Start precies 16.46. Einde rond 18.00. Maximaal 8 deelnemers.

https://zoom.us/j/2592109619

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: