After B.C.

8 jul

AFTERBC.001

Gisterochtend ging mijn wekker om 03.00. Om 04.58 nam ik afscheid van mijn zoon op Schiphol die om 6.00 weer moest werken in Dordrecht. Vervolgens vloog ik om 7.15 naar Parijs waar ik een uur had om over te stappen in het vliegtuig naar Kaapstad. Alles liep op rolletjes tot ik bij stoel 6e kwam. Ik was in het Businessclass deel beland. Ik liep terug naar de stewardess en liet mijn boardingpas zien ter controle. Allervriendelijkst wees ze naar de stoel waar ik net mijn koffer op had gezet. We moesten nog opstijgen maar ik was geland. Op een klein eiland in BC. Met de stoel in slaapstand kon ik mijn 1 meter 84 helemaal strekken en naast me was mijn stoel leeg. Hier was duidelijk iets goed fout gegaan in mijn voordeel. Ik hield mijn schoenen nog maar even aan mocht ik me toch nog moeten verplaatsen naar een Economy Class stoel in het midden met naast me Billie en Bessie Turf. Maar na de champagne gingen mijn schoenen uit liet ik me de Sushi en de Chablis heerlijk smaken. Bijna 12 uur later stapte ik het vliegtuig uit in Kaapstad alsof ik een power nap had gedaan op mijn bank. Ik heb echt nooit overwogen om Businessclass te vliegen. Mijn budget staat dat niet toe. Maar nu ben ik verwend. Bedankt Air France…..voor het verpesten van mijn toekomstige Economy Class vluchten.

3 Responses to “After B.C.”

  1. moniek tersmette 8 juli 2017 at 8:23 AM #

    upgrade door alle buitenland werk! heerlijk

  2. Jerry 8 juli 2017 at 8:50 AM #

    Ok AirFrance dus. Denk dat ik toch maar ff langskom Cor 😜 Heb zo’n BC seat ook een keer mogen meemaken, maar dat was maar voor 1,5 uur naar Milaan. Niet zo’n uitgebreide ervaring als jij dus. Njoy!

  3. e. dekker 8 juli 2017 at 11:56 AM #

    dat was dus CORt gezien een top vlucht….. geniet ze….

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: