Ben er voor onder behandeling.

20 jul

Ik heb iets met wielen. Ik ben ervoor onder behandeling met weinig succes. Ik denk dat komt omdat ik als klein ventje altijd auto’s maakte totdat ik in de etalage van een speelgoedwinkel op de Voorstraat in Dordrecht de Batmobiel van CORgi Toys zag. Die kon ik niet namaken dus moest ik hem hebben. Ik weet nog goed dat ik de zilveren wieldoppen eruit peuterde omdat de Batmobiel gewoon helemaal zwart moest zijn. Helemaal. Mijn voertuig mag voor mij elke kleur hebben, als het maar zwart is. En liever geen Ford. Hoewel een zwarte Mustang uit 1967…….ik denk niet dat mijn psychiater dat trekt. Nog meer zwarte paardenkrachten. Ik vrees dan eenzame opsluiting. Schoonheid is de belofte van geluk. Prachtig verwoord door Stendhal. Als het om wielen gaat wil ik daar maar een ding aan toevoegen. Als ie maar zwart is.

IMG_5371

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: