ART21

17 okt

art21_909.001

Op mijn studiereis naar Bilbao belandde ik in de bookshop van het Guggenheim en kocht ik twee dvd uit de serie van ART21. In het kader van het vak onderzoeksvaardigheden keek ik gisteren 8 korte documentaires van 8 verschillende kunstenaars. Sommige kunstenaars zijn echt superhelden voor me en inspireren me dingen te maken. Net als dat ik als klein ventje als de man van zes miljoen over het schoolplein rende ben ik nu nieuwsgierig naar het hoe en waarom van mijn creatieve superhelden. Nu was ik bijvoorbeeld al fan van Jeff Koons maar na een kijkje in zijn atelier en het creatieve proces ben ik een nog grotere fan.

De ideeën vloeien rijkelijk door mijn hoofd. Inspiratie om dingen te doen, maken. Want DOEN brengt het DENKEN verder.

Meer weten over de nonprofit organisatie die de films maakt?

Kijk dan hier.

Of hier:

Geef een reactie

%d