Foto di Saronno. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 874/1.111

16 sep

FOTODISARONNO_874.001

Sinds een week heb ik een nieuwe iPhone 6. De vorige was nog prima hoor maar de camera zat vol met stof. Ik had online gezien hoe ik dat zelf kon schoonmaken maar omdat mijn contract afliep mocht ik bij verlenging en een kleine vergoeding een nieuwe kiezen. En tot mijn verbazing ging ik zelfs minder betalen per maand…..en hem minder gebruiken. Dat komt door het formaat. Het is een plus en lijkt eerder op een mini iPad dan een maxi iPhone waardoor hij niet meer in mijn broekzak zit maar in mijn tas. Met het geluid uit voel ik dus niet meer of ik word gemaild, gewapt of gebeld. Daarnaast heb ik mijn apps nog niet overgezet en ook dat bevalt eigenlijk wel prima. Lekker rustig, meer tijd om te fotograferen met de werkelijk geweldige camera. Of zou het door het scherm komen?

Afgelopen maandag moest ik vanuit Milaan overstappen in Saronno en toen ik onderstaande foto maakte, viel mijn mond open van de werkelijk schitterende manier waarop de iPhone de kleuren weergaf. Edward Hopper zou er graag iemand op hebben gezien. Iemand wachtend op de trien, triest langs de rails kijkend. Ik wilde juist geen mensen op de foto maar probeerde een perfect symmetrische compositie te maken. Ik ben benieuwd hoe de foto overkomt op jouw scherm…..en ander mag je mijn iPhone wel even vasthouden.

disaronno

One Response to “Foto di Saronno. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 874/1.111”

  1. els 16 september 2015 at 11:34 AM #

    mooi……

Geef een reactie

%d