Doemdenken. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 813/1.111

6 jul

DOEMDENKEN_813.001

Doendenken. Denken met je handen. Doen als je denken vast zit. Van alle antiblokkade technieken werkt “doen” het beste bij mij. Zoals ik vanochtend een beetje later uit bed kom en wakker werd met de gedachte “wat moet ik nu weer schrijven”. Een dodelijke combinatie. En als je je gedachten dan nog eens combineert met allerlei taken die je vandaag moet doen, zoals je rijbewijs vernieuwen en je gestolen fiets aangeven, is de dodelijke mix voor een belabberde post compleet.

En het grappige is dat door dat net op te schrijven er een glimlach op mijn gezicht verschijnt. Gewoon schrijven dat het niks wordt maakt het iets. En het feit dat jij er als ramptoerist midden in zit en het allemaal meemaakt, vind ik eigenlijk wel hilarisch. Het doet me een denken aan het publiek die naar een goochelaar kijkt waarvan de truc jammerlijk mislukt. Waarschijnlijk wordt daar meer over gepraat dan alle andere wel gelukte trucs.

Nou lieve mensen. U bent hier dan toch maar mooi de toeschouwer van een compleet mislukte post. Dus deel maar, spread the word.

Geef een reactie

%d