Die drie. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 593/1001

22 nov

DIEDRIE593.001

Gisteren hadden we les van Bart Oomen. En toen ik de klas inliep dacht ik “Ik ken hem ergens van.” Maar het kwartje viel niet. In zo’n geval kun je heel hard bewust gaan graven maar ik geloof dat als iets van herkenning hebt je het het beste los kunt laten en er op vertrouwen dat het wel komt. Ik ga proberen te visualiseren wat er in mijn hersenen gebeurde. Kijk je even mee.

bartoomen2

bartoomen3

Schermafbeelding 2014-11-22 om 08.46.08

Schermafbeelding 2014-11-22 om 08.44.52

Het ligt op het puntje van mijn tong.

Bart maakt theater over de dingen die hij op straat tegenkomt. Waar hij nieuwsgierig naar is. Hij snijdt zaken aan die leven in de maatschappij. De eerste en tweede generatie ‘gastarbeiders’, de cassieres bij Dirk vd Broek of zijn nieuwste voorstelling. Kapsalon, de comedy.

Een comedy over vriendschap, dubbele identiteitscrisis, corruptie, Romeo en Julia, voetbal en keuzestress.

Drie vrienden, dertigers, die iedere dag bij elkaar komen in de kapsalon van Kemal.

Drie vrienden?

Oh ja, daar ken ik Bart van.

en

One Response to “Die drie. Dit is Design Thinking by Doing verhaal 593/1001”

  1. Els 22 november 2014 at 9:42 AM #

    Jaja DE 3 vrienden van het bierrrr

Geef een reactie

%d