Dit is Design Thinking by Doing verhaal 477/1001. Heb ik al.

15 jun

hebikal477.001

Ja. Gisteren heb ik niet geschreven. Dat klopt. En niet omdat ik een kater had van het Nederlands elftal. Daar was namelijk geen reden voor. 5-1 en ik was de Bob. Dus 0 % op. De reden dat ik niet heb geschreven is dat het gisteren zaterdag de 14de was en ik niet schrijf op vrijdag de 13de. Maar dat was ik vergeten. Snapt u het nog? Het maakt ook allemaal niets uit. Als ik het maar begrijp. En het kwam eigenlijk wel goed uit. Schrijven gaat de laatste tijd verre van makkelijk. Waarom? Ik denk dat het oa te maken heeft met het feit dat ik toen ik met dit project begon met ‘ik ga een boek schrijven’ en de woorden ‘een’ en ‘boek’ schrapte ik verlost was van het format ‘boek’. Maar er nu sinds vorige week een draft voor een boek ligt het toch als ‘af’ voelt. Ik heb de afgelopen week serieus overwogen er mee te stoppen. Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Ik blijf schrijven. Elke dag. Behalve vrijdag de 13de.

Ook nu ik al een boek heb. Want wat betekent dat nu eigenlijk. Ik heb namelijk al een boek.

En ik moet toch mijn verhalen kwijt.

Want weten jullie al wat de oplossing van de drie plankjes is?

Of dat ik afgelopen vrijdag weer een prachtig voorbeeld van goede service meemaakte?

Of dat Arie een Davidson gaat kopen en dat doet bij een winkel die bij hem past?

Of dat ik met een geweldig leuke TV pilot bezig ben?

Genoeg verhalen dus.

Dit is verhaal 477 van de 1.001

En een boek heb ik al.

3 Responses to “Dit is Design Thinking by Doing verhaal 477/1001. Heb ik al.”

 1. svlahaye 15 juni 2014 at 12:37 PM #

  Tijd voor nieuwe inspiratie. Iets met andere plekken, nieuwsgierigheid, lef, op je bek gaan, een wow gevoel, kennis vergroten, de drang om te delen en af en toe een gelegenheidsgans. Toch, zo was het toch? De wereld wordt er vast veel leuker/mooier/beter van…

 2. cornoltee 15 juni 2014 at 7:07 PM #

  Eljaaaaaaa! bij twijfel doen!
  En anders mij bellen 🙂
  Je hebt mijn nummer.
  Tot heeeel snel

  groet

Trackbacks/Pingbacks

 1. 5 links op zondag: politiek, facebook en techniek die ik niet begrijp - Elja Daae - 15 juni 2014

  […] Ik heb last van blogtwijfel. Net als Cor, las ik. Alleen komt er bij hem dan TOCH nog een leuk stukje uit. Wat jou, lezer, niet zou moeten […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: