Dit is verhaal 382/1001: Top Gear Grandma’s

15 mrt

mumrun382.1001.001

Een van de beste en grappigste voorbeelden van hoe ingewikkeld technologie gemaakt kan worden is de aflevering van Top Gear waarin de moeders van de drie presentatoren werd gevraagd om een auto te starten en de radio op BBC 1 te zetten.

Ik moest aan het verhaal denken toen ik dit zag:

IMG_2183

Het display van de douche/stoomcabine van het schitterende appartement waar ik aan het schrijven ben. En een douche en wat stoom kon ik wel gebruiken. Ik ben vanaf 01.10 aan het bloggen. Een experimentje. Net een 20 minuten Dolce Gusto Cafeine Nap gedaan en daarvoor dus een stoombad. Maar voor ik goed en wel stoom in de cabine kreeg kwam er eerst stoom uit mijn oren. Wat ingewikkeld. Ik voelde me even de moeder van Jeremy Clarkson. Gelukkig had ik de discolichten inmiddels wel gevonden:

IMG_2174 IMG_2175

En er zat zelfs  muziek in de cabine. Daar zat ik dan samen met Raymond van het Groenwoud in de stoomcabine op de Groeneweg 10 in Schoondijke. En schoon zou ik worden.

Als je niet zou weten waar ik was zou je misschien denken dat ik een bordeel ben beland.

Er lopen hier nl ook 8 lekkere chickies rond. Maar die mogen alleen maar eieren geven van de Haan.

Je veux l’amour. En een stoombad.

Zeg maar nee. Dan krijg je er twee.

IMG_2189

One Response to “Dit is verhaal 382/1001: Top Gear Grandma’s”

  1. Corina 15 maart 2014 at 8:46 AM #

    Je belt maar of blogt maar als je hulp nodig hebt. Of een extra eitje wilt …

Geef een reactie

%d