ME time

13 jul

metime.014

Wanneer ben jij het meest productief?

Ik ’s ochtends vroeg. Als ik in de trein zit en in het vliegtuig. Een combinatie is nog beter. Dus ’s ochtends vroeg  in de trein of in het vliegtuig. Helemaal goed is ’s ochtends vroeg in de  trein naar Schiphol en dan vliegen. Ik zat daar over na te denken en vroeg mij af hoe dat kwam. Ik denk omdat ik dan geen opties heb. Ik zit in de trein en ga naar B. Das overzichtelijk en rustig. Verder hoef ik zelf ook niet na te denken of op te letten op het verkeer. Gewoon een beetje uit het raam staren en je onbewuste aan het werk zetten. Daarnaast word je niet gestoord. Daarbij geldt hoe vroeger hoe beter. Je krijgt geen telefoontjes, mailtjes en er komt niemand even langs om wat te vragen. Het is absolute ME time. Als je het maximale uit jezelf en een uur wilt halen zorg er dan voor dat je gefocused bent. Delete alle opties. Ik snap wel waarom sommige schrijvers/kunstenaars graag ’s nachts werken. Ik denk dat ik de komende week in plaats van 6.00 de wekker om 5.00 zet. Nee dat schrijf ik verkeerd. Ik ga de komende week de wekker om 5.00 zetten, 1 keer op snooze drukken en om 5.12 beginnen met schrijven. Een uur extra ME time. Heerlijk.

 

2 Responses to “ME time”

Trackbacks/Pingbacks

  1. slechte post | Design Thinking by Doing - 15 juli 2013

    […] zaterdag schreef ik de slechtste post tot nu toe. Inspiratieloos. Normaal moet ik toch minstens een glimlach op mijn eigen gezicht […]

  2. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] ME time […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: