gemier

5 mei

Als er buitenaards leven is en ze ooit aarde bezoeken dan zoeken ze natuurlijk contact met ons.

Yeah right.

Niet dus.

We hebben nogal een hoge pet op van onzelf maar zijn natuurlijk zielig vergeleken bij mieren. Mieren? Ja mieren. Wist je dat de koningin mier op bestelling mieren aflevert. Als er aan het front 314 ’tankmieren’ nodig zijn plopt ze er precies 314 uit. Er is nul procent werkloosheid. Iedereen heeft een baan. Mieren zijn gemaakt voor wat van ze verwacht wordt. Mieren twijfelen nooit. Ze denken niet na. Ze doen gewoon. Oersaai maar dodelijk effectief. Ik wou dat ik wat vaker een mier was en wat minder creatief.

Ik ga wat doen. Lekker fietsen. Kunnen mieren niet. Lekker puh.

Die zijn altijd bezig.

Wat nou 25 vakantiedagen.

 

One Response to “gemier”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] gemier […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: