the winner takes it all

12 apr

spinawards.021

Ik was Juryvoorzitter Jong Talent van de SpinAwards.

De leukste categorie.

De leukste juryleden

En het beste juryrapport:

 

 Goud. Poetry Festival.

“Als een idee de potentie heeft een heel domein te veranderen dan heb je goud in handen. Als een idee meer impact gaat hebben dan de originele opdracht in zich had, dan heb je het over Grote Creativiteit. Tel daarbij de prachtige vormgeving op en je hebt een WOW idee. Dit idee trekt jongeren niet  naar alleen naar het Poetry International festival maar brengt het in hun dagelijks leven. Daar waar jullie het gevonden hebben. In hun conversaties op  Twitter.  Een brillant inzicht, een mooi voorbeeld van: to predict the future you don’t look ahead you look around.

Keep looking. Dan voorspel ik jullie een gouden toekomst.”

Zilver. Moet ik rennen.

“Waarom is dit er nog niet?’ 

“Dit had ik willen bedenken!’

“Deze app will ik kopen’.

Zomaar wat willekeurige kreten tijdens de beoordeling van ‘Moet ik rennen’.

Moet ik nog verder?

Een klein stukje dan. Jullie hebben een idee bedacht dat op een hele simpele en elegante manier een aantal bestaande technieken combineert. Een combinatie die inspeelt op een bestaande behoefte. En ik kan het weten want ik ren me regelmatig rot om een trein vervolgens net te missen.  Een troostprijs bij La Place dan maar.

Daarnaast complimenten voor de presentatie en de vormgeving. Mijn advies voor buro’s en adverteerders: rennen! Pak die app maak hem. Zo snel mogelijk. 

 

Dankjewel Hennie, Stephan en Huib. Tot volgend jaar.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: