Heaven

24 mrt

IMG_8371

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voor mijn Design Thinking training aan Chinese master strategic design studenten had ik me goed voorbereid. Gesprekken gevoerd met ervaren mensen en ik had zelfs mijn Kabouter thuis gelaten. Maar er kunnen toch dingen fout gaat. Zo had ik bedacht dat het leuk en leerzaam zou zijn in het kader van ‘overvloed’ om ze 100 euro nepgeld te geven en dat ze daar 1 ding voor zouden moeten kopen met zo weinig mogelijk wisselgeld…….binnen drie minuten. Komt mijn vertaler aan het eind van de oefening naar me toe en zegt ze dat Chinezen nepgeld aan overleden mensen geven wat ze dan kunnen uitgeven in de hemel.

Foutje. Bedankt.

 

One Response to “Heaven”

  1. Jolanda 24 maart 2017 at 9:12 AM #

    Wel eens gezien in Chinese winkels inderdaad. Prachtige pakketten. Inspirerend, geld en meer..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: