I paint modern

16 mrt

ipaintmodern.001

Weet je waar dat een anagram van is?

Sssssst Anna Maria en Daniel…..

 

2 Responses to “I paint modern”

  1. Ria Douma 17 maart 2017 at 7:20 AM #

    Leuk Cor! Ben er even op aan het puzzelen geweest, er ging ook een vaag belletje rinkelen, maar nu net uitgeslapen viel het kwartje, dat het bij jou ook maar naar 1 persoon kan verwijzen😊 zeker in 2017. Heb je de grote tentoonstelling al gezien? En heb je al in Utrecht een selfie genomen op de uitvergrote Rietveld stoel waarvan Utrecht er 6x heeft gemaakt. En waarvan er 1x centraal bij Broese op de Oudegracht staat opgesteld en nu al een hit is bij zowel Utrechters als toeristen? Utrecht lift ook mee in alle aandacht voor de Stijl! Fijne dag vandaag en hoop je snel weer een knuffel te geven. Hartegroet, Ria

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    >

  2. cornoltee 17 maart 2017 at 9:11 AM #

    Heel goed Ria! Ga vandaag weer naar Den Haag en in April een rondleiding over Rietveld. Moet zeker nog een keer op de stoel van Gerrit en naar Amersfoort naar het vernieuwde museum. Dank voor de tips. Virtuele knuffel, Cor

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: