Dit is Design Thinking by Doing verhaal 418/1001. Een stukje paradijs op aarde.

13 apr

PARADIJS418.001

Paradijs. Ik schreef er vandeweek over en was er gisteren weer even.

Ik kom er zo’n drie keer per week maar gisteren stonden de poorten van de hemel open zodat de zon mij de weg naar het Paradijs wees.

Of stond ik zelf ‘open’ en zag ik het daardoor? Anyway. Ik pakte heel snel mijn camera en legde het met gevaar voor eigen leven vast voor jullie.

heavenbike

Het schrijven op dit blog is misschien maar een uurtje werk in de ochtend maar als ik er over nadenk ben ik overdag uren bezig met het vastleggen van content voor het blog. Mijn iPhone puilt uit en zei laatst tegen me dat ze helemaal vol zat.

Mijn blog is de gedisciplineerde verbeelding van mijn nieuwsgierigheid.

Ik heb net het filmpje geupload op youtube en dat ziet er niet uit.

Dus als je wilt weten hoe het Paradijs er echt uitziet moet je snel je fiets pakken en achter me aan fietsen. Om 9.00 vertrekken we vanaf Bas (je weet wel die van die goeie koffie) en neem een Bounty mee kun je zowiezo genieten van je stukje paradijs op aarde.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: