go to hell

28 apr

gotohell.012

Flow wordt door Mihaly Csikszentmihalyi in zijn fantastische boek ‘Flow’ beschreven als  ‘een mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in zijn of haar bezigheden. Flow wordt gekenmerkt door op de betreffende acties gerichte energie en activiteit, volledige betrokkenheid daarbij, alsmede het feit dat men de activiteiten succesvol uitvoert.’

Flow is fantastisch. Onbewust ontwikkelen. Het klinkt haast ongelooflijk. En weet je wat ook zo geweldig is. Je Kabouter is in geen velden of wegen te zien. Zelf heb je ook geen besef meer  van tijd of plaats.

Flow is Black Hole Magic.

Herken je dit? Ik hoop het. Flow is ultieme waarde creatie. Het gebeurt alleen als inspiratie, motivatie, vaardigheden en kennis samenkomen.

Bij mij is dat met video editten. Gisteravond zat ik niet bij Visser’s Poffertjes Salon maar aan de keukentafel. Tot 3.00 uur. In een Flow filmpjes te maken.

Elk jaar gaan mijn zoon en ik  een week op wielen. Dit was vorig jaar. Wow. Week On Wheels. Go with the Flow.

en deze

Alles geschoten met een iPhone 4 en geedit met iMovie. Met dank aan AC/DC.

En Kabouter? Die is on a highway to Hell.

Ik ga Noah ophalen. In mijn Batman pak.

 

 

One Response to “go to hell”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

    […] go to hell […]

Geef een reactie

%d