Design Thinking training vrijdag 20 oktober 2023

We leven in een tijd van grote maatschappelijke uitdagingen die we niet oplossen met de huidige manier van problemen oplossen. We hebben een compleet andere kijk-, denk- en werkwijze nodig: Design Thinking!

Heb je de wens om zaken beter te maken? Wil je geïnspireerd èn praktisch aan de slag met Design Thinking?  Wil je spelenderwijs leren? Dan is deze training absoluut iets voor jou. De training is gebaseerd op het nieuwe boek van Cor Noltee dat in het najaar van 2023 uitkomt bij uitgeverij Haystack.

De training is een praktische handreiking om nieuwe dingen uit te proberen. Gewoon te dóen. Nee dingen ongewoon te doen. Want als je doet wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg. Een quote van Einstein waar ik heilig in geloof. Nieuwe dingen doen zonder dat je weet waar en hoe het precies eindigt. Want als je niet precies weet wat de oplossing is, ontstaan er meer kansen voor verandering. Meer ruimte.

Ze noemen Design Thinking ook wel Human Centered Design, mensgericht ontwerpen. Door mensen, voor en met mensen. En mensen kunnen hardop dromen.  Ons voorstellingsvermogen onderscheidt ons van de dieren. Wij kunnen ons een wereld voorstellen zoals die zou kunnen zijn. Ik geloof dat er veel meer verrassende èn waardevolle oplossingen kunnen ontstaan als we gebruik maken van ons inlevingsvermogen, onze verbeeldingskracht en lef om nieuwe dingen uit te proberen. Niet gaan voor de perfecte oplossing maar verliefd blijven op het de uitdaging.

In de Design Thinking training leer je o.a.:

  • Hoe je je team samenstelt èn samen brengt;
  • Hoe je maximaal gebruik maakt van elkaars (diverse) kennis:
  • De 9 rollen van een Design Thinker kennen zodat je weet welke rol bij jou past en welke ontbreekt in je team.

Na deze dag ga je voortaan vol creatief zelfvertrouwen, nieuwsgretige energie en plezier je ontwerpuitdagingen aan. 

Maximaal 10 personen.

Datum: vrijdag 20 oktober 2023, 10.00 – 17.00 

Locatie: Rotterdam

Kosten: € 399,00 inclusief koffie, thee, lunch en borrel èn het boek De 9 Design Thinking Rollen door Cor Noltee

Wil je meer weten of de training ècht iets voor jou is?

Bel me dan: 0624965000. Of mail me: cornoltee@mac.com

Wil je weten wat anderen vinden. Kijk dan hier.

%d bloggers liken dit: