ABC 123. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 865/1.111

5 sep

TOPWEEK_865.001

Cor, hoe gaat het met je?

Wil je de korte, meest gehoorde versie lezen ga dan direct door naar 1. en weer aan het werk want je bent zoooooo druk.

Kies anders 2.

  1. Druk
  2. Het was even wennen na 5 weken Afrika maar de eerste week was echt een topweek.Het begon zondagavond met een hoosbui waarin ik op mijn paarse Raleigh zonder spatbordjes terecht kwam en ik zo nat thuis kwam dat het leek alsof ik in de Voorstraat haven was gesprongen. Vervolgens gaf ik afgelopen maandag misschien wel het beste college wat ik ooit gegeven heb om dinsdag te horen dat ik mijn eerste klus als facilitator van Rijkswaterstaat ga doen. Woensdag vertelde Danielle wat onze zintuigen verbind wat resulteerde in een soort control alt delete van mijn eigen zintuigen om vervolgens met open mond op de nieuwe HKU locatie rond te lopen en champagne te drinken waarvan een echte kenner zelfs dacht dat er alcohol in zat, dit echter niet zo was omdat HKU een aantal 16 jarige eerstejaars heeft die natuurlijk geen alcohol mogen. Donderdag kreeg ik mijn nieuwe iPhone 6 Plus en ontmoette ik ‘mijn’ 5 stage studenten. En toen ik daar in het Atrium van Oudenoord 700 de huismeester voorbij zag komen met een bak met inhoud die in de container zou verdwijnen, zag ik dit: IMG_9430Het paste precies in mijn waterdichte Ortlieb rugtas die ik om had om vervolgens op mijn Ducati Superlight weer naar Dordrecht te rijden. Gisteren sloot ik af met de presentatie van de 275 Avatars gemaakt door alle eerstejaars HKU Kunst en Economie studenten IMG_9365 IMG_9367 IMG_9379 IMG_9408 IMG_9416 IMG_9421waarvan ik van groep 37 leerde dat je de Superdure consultant techniek nog beter kunt doen door je teamleden te vragen zich om te draaien in plaats van dat je jezelf omdraait. En als klap op de vuurpijl ontving ik een 9,2 voor het vak Onderzoeksvaardigheden wat het gemiddelde van deze week brengt op een antwoord 3…… ongeveer……….Vergeet ik bijna de geweldige bespreking die ik had met Karen Sikkema, mijn HKU collega waarmee ik 16 en 18 september een workshop ga geven op Crea Summeracademy…….in Milaan, waar dit jaar ook de wereldtentoonstelling is en 278 kilometer verderop de Biënnale in Venetië. Maar eerst volgende week. Weer samenwerken met Nicoline Mulder en zelf weer naar school als tweedejaars student master kunst educatie.
  3. 9,14

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: