Wissel Voeding. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 710/1.111

23 mrt

wisselvoeding710.001

Gisteren schreef ik over waardecreatie bij de NS en vandaag doe ik er nog een schepje bovenop. Want wat maakt voor mij de treinreis waardevol? Afgezien van de stilte in de stiltecoupe die af en toe wordt onderbroken door een vrolijke conducteur valt me de laatste tijd op dat er meer railcatering in de trein aanwezig is. Die je voorziet van een bakje koffie met een koekje erbij. En dat is fijn. Zeker als je in 3 uur 6 minuten van Rotterdam naar Groningen moet. Dan is de railcatering ter hoogte van Zwolle een zeer waardevolle aanvulling op mijn treinreis. En sinds kort heeft de railcatering een uitbreiding van hun assortiment. Voeding voor mijn telefoon. Voor € 12,50 koop je bij de altijd zeer vriendelijke railcateraar een PLUGGO, een mobiele batterij voor je mobiele telefoon. En nu denk je misschien “Is dat nu zo waardevol?”. Komt ie. Mocht je je pluggo wel bij je hebben maar niet opgeladen, ruil je hem gewoon gratis in voor een volle.

pluggo

Goed bezig NS.

One Response to “Wissel Voeding. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 710/1.111”

  1. els 23 maart 2015 at 10:24 AM #

    kijk……daar heb je wat aan :-))

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: