Dominee Noltee. Dit is Design Thinking by Doing Verhaal nummer 690/1.111

1 mrt

domineenoltee690.001

Ik type hier dat dit een experiment is. Ik had natuurlijk alles goed kunnen voorbereiden. Scriptje schrijven, storyboardje maken en de set dressen maar ik ben maar gewoon begonnen.  Ik heb nog overwogen om in mijn prachtige rode Boss pak deze zondagsschool te beginnen. Ik kreeg namelijk van de week een foto van Immo die hij had genomen in Horsens Denemarken met de titel Dominee Noltee. Nou dat lijkt me eigenlijk wel een mooie titel voor deze post.

Enfin dit wordt de eerste keek op de week. Handig voor als je van de week een of meerdere posts hebt overgeslagen of gewoon omdat je het liever ziet en hoort dan leest. Neemt niet weg dat ik je niet tegenhoud om een abonnement te nemen. Dat is nog gewoon gratis. Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van.

Ik verdwijn nu even in iMovie om het net opgenomen intro te editten. Tot zo.

Het is inmiddels 8.45 Zondagschool wordt een weekje uitgesteld.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: