Harvey, Johnny en Ray. Design Thinking by Doing verhaal 638/1.111

6 jan

rayharveyjohnny638.001

De afgelopen twee weken was ik in New York, L.A. en Lilyhammer. Ik heb stage gelopen bij een  ex maffia baas, een ‘fixer’ en een topadvocaat. Bij elk onoplosbaar probleem denk ik nu ‘What would Harvey, Johnny or Ray do?’  Creativiteit is het bedenken van originele, waardevolle ideeën en wij mensen hebben het vermogen ons voor te stellen dat we iemand anders of ergens anders zijn. Helemaal gratis. Vroeger moest je een week wachten op de avonturen van je held nu neem je een abonnement op HBO of Netflix en volg je een spoedcursus advocatuur wanneer het jou het uitkomt. Maar wat doe je als de seizoenen op zijn? Ik vraag me af wat Harvey, Johnny en Ray zouden doen. Die zijn te druk met hun ding doen. Misschien moet ik dat ook maar weer gaan doen. Met Harvey, Johnny en Ray op mijn schouder.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: