maart roert zijn staart

9 mrt

STAARMAAR.001

Gisteren zat ik heerlijk in het zonnetje op een terrasje in Arnhem. Ik weet niet hoe warm het precies was maar ik gok een graag 0f 17. Warm genoeg om iets uit te trekken. Er liep echter iemand voorbij die speciaal voor die dag iets aan had getrokken. Zijn of haar vrije zaterdag opgeofferd om de wereld een beetje beter te maken. Genietend van een heerlijke tosti deed ik nog iets uit. Het was gewoon warm in de zon. Ik leek wel een tosti. Ik vroeg me af hoe die persoon zich voelde. Ik verplaatste me even. Om vervolgens weer heel snel terug te keren naar mijn tosti. Ik hoop dat hij/zij heel veel goeds heeft kunnen doen voor het leefgebied van de Sumatraanse tijger in de Indonesische regenwouden. Hij/zij weet in ieder geval hoe warm het daar kan worden.

tijger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: