dat wordt lachen vandaag

20 jan

haha.001Vandaag is de meest depressieve dag van het jaar. Schijnt. En als we dat nu allemaal tegen elkaar gaan zeggen dan wordt het me daar ook een partijtje depressief. En laat ik daar nu zeker vandaag geen zin in hebben. Het is nota bene de laatste maandag dat ik op dit blog schrijf. Zondag is het gedaan. En dat is niet iets om depressief te worden dat is iets om te vieren. Het is een afscheid en een nieuw begin. Maar terug naar vandaag. Aangezien ik wist dat deze blue monday eraan kwam dacht ik, laat ik de wekker vandaag nog een uurtje eerder zetten zodat ik maximaal kan genieten van deze geweldige dag. Ooit las ik dat je je dag zowiezo het best kunt beginnen met een glimlach. Dus om 5.09 na 9 minuten snooze zette ik mijn grootste glimlach op. Jawel. Mondhoeken omhoog, oogjes dichtknijpen en door je neus korte ademstootjes uitademen. Werkt perfect. Je gaat vanzelf lachen.

Als je nu nog niet met een glimlach op je gezicht zit, probeer dan het volgende. Ga rechtop zitten. Ontspannen. Leg je handen op buik en beweeg ze langzaam op en neer. En met elke beweging zeg je haha.

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Het werkt helemaal goed om dit met elkaar te doen. Dus kom op vandaag. Bij de koffie of de thee. De statusmeeting of in de trein. Dat wordt lachen vandaag.

Zie ik daar een glimlach?

3 Responses to “dat wordt lachen vandaag”

 1. els 20 januari 2014 at 8:48 AM #

  de glimlach is geheel aanwezig hoor hahahaha

 2. Winny 20 januari 2014 at 1:36 PM #

  Hallo Cor,
  Helemaal mee eens. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Een blue monday kun je je aan laten praten en kan tegelijkertijd zoals jij het doet de stimulans zijn voor het tegengestelde. Top.
  Hartegroet,
  Winny

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

  […] dat wordt lachen vandaag […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: