live love

7 dec

lovelife.002

Wat ben ik blij dat ik geen baas heb. Althans voor dit blog. Die zou van de week nerveus aan mijn buro hebben gestaan met de statistieken van mijn blog en de dip in de bezoekersaantallen. Na de de beste zondag ever afgelopen zondag met 359 bezichtingen (ex abo’s) zakte de bezoekersaantallen naar een historisch dieptepunt van 124 afgelopen donderdag. Zou het te maken hebben met Sinterklaas. Dat veel mensen toch nog op het laatste moment een kadootje moesten kopen of maken. Of is het omdat donderdag mensen wel wat anders aan hun hoofd hadden dan een blogje te lezen over Design Thinking. Ik denk het. Afgelopen donderdag overleed  Nelson Mandela. De man die een heel land opnieuw vorm gaf. Een man die geloofde dat het beter kon door zich in te leven en zijn creativiteit te gebruiken. Een man die een voorbeeld en inspiratiebron was (en blijft) voor miljoenen mensen. Een toonbeeld van hoop.

Mocht je Invictus nog niet gezien hebben doe dat dan. Ik bekeek net de trailer. Met tranen in mijn ogen.

The game is over voor Nelson Mandela. Let’s make him proud and win the game. The game of life and love.

One Response to “live love”

  1. Carolien Geurtsen 9 december 2013 at 8:56 AM #

    ik ben dus inderdaad even blogs aan het bijlezen op de maandagmorgen.
    Tussen Mandela’s overlijden, daar over schrijven want de man heeft mij mede gevormd qua politiek bewustzijn én een Sinterklaas weekend weg en famille, zijn de weinige blogs waar ik tijd voor wil maken om ze te lezen er inderdaad allemaal bij in geschoten.

    Invictus heb ik inmiddels echt op mijn lijstje geschreven. wat in na het zien van de trailer op tv inderdaad ook vast van plan werd.

    Mooie week

Geef een reactie

%d