Try harder Avis

9 mei

tryharderavis.009

Yoda uit Star Wars zou nooit bij Avis huren. Yoda zegt namelijk:

‘Do or do not. There is no try.’

Of ik ooit nog een keer bij Avis huur, hangt af van of dit verhaal een happy end krijgt. Tot nu toe ben ik niet echt happy met Avis. En dat is Charlotte ook opgevallen. Charlotte stond namelijk op mijn blog. Je vraagt je misschien af hoe het kan dat Charlotte op mijn blog terecht komt en mij het volgende bericht stuurt:

‘Hi!
Vervelend te horen dat je ongemak hebt ondervonden bij het huren van een Avis auto. Graag willen wij helpen het probleem op te lossen! Zou jij jouw email adres achter kunnen laten via een prive bericht op de Avis Nederland Facebook pagina of een Tweet kunnen sturen naar @AvisNederland? Wij contacten jou dan zsm om de details door te spreken en het probleem op te lossen.
Alvast bedankt!
Vriendelijke groetjes,
Charlotte – Social Media Team’

Ik heb dus een probleem. En of ik een privebericht wil sturen zodat ze mij kunnen contacten. IK moet weer wat doen. Dat ga ik natuurlijk niet doen. Ik doe al genoeg voor Avis. I’m the one trying real hard to help them become a better car rental company. (En wordt er niet eens voor betaald.)

Weet je wat stoer was geweest? Als Charlotte me gebeld had. Ze wist me wel te vinden via het wereld wijde web maar ze wist niet mijn 06 of email te vinden in hun database. Ik heb in de afgelopen week al TWEE auto’s (ok dezelfde maar toch) gehuurd. Beide keren heb ik mijn email en 06 moeten invullen.

Kom op Charlotte. Try harder.

7 Responses to “Try harder Avis”

 1. charlotte 10 mei 2013 at 1:00 PM #

  Hi!

  De reden dat ik vroeg om wat meer gegevens, was omdat ik aan alleen jouw naam helaas niet genoeg heb (data protectie) om jouw reserveringen terug te vinden in het systeem.

  Het systeem heeft dan wel volledige naam en locatie+data nodig dan wel een reserverings-, of contractnummer. Dus zodra ik deze extra informatie heb ontvangen, kan ik aan de slag met het oplossen van jouw probleem.

  Ik wist jou te vinden op het wereldwijde web, doordat ons monitoringsprogramma alle ‘Avis’ hits naar voren haalt. Dat staat verder los van persoonlijke informatie met betrekking tot reserveringen.

  Alvast bedankt!

  Vriendelijke groetjes,

  Charlotte – Social Media Team

 2. Robert K. 5 augustus 2013 at 6:16 PM #

  Lekker janken om een huurauto. Wat fijn dat je dat kan ! Dan ben je een gelukkig mens. Dat betekend dat je verder echt niet beters te doen hebt in je leven. #triestfiguur.

Trackbacks/Pingbacks

 1. drop off | Design Thinking by Doing - 14 mei 2013

  […] omdat ik een klacht had. Trouwe lezers weten wat de  klacht is. Nieuwkomers lezen eerst deze en deze […]

 2. Vreemde vogels bij AVIS | Design Thinking by Doing - 22 mei 2013

  […] 9 mei 2013: Try harder AVIS […]

 3. HANGOVER | Design Thinking by Doing - 1 december 2013

  […] had namelijk 2 appartementen geregeld in de heuvels rondom het circuit. We haalden het busje op bij Avis. (mmmmmm waar ken ik die […]

 4. Ken jij zenoemenhetdesignthinking? | Design Thinking by Doing - 26 januari 2014

  […] Try harder Avis […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: